100 acetone için ürünler (4)

Laktoz

Laktoz

Laktoz, doğal süt şekeridir. İnek sütünde %3.5-%5.0 oranında bulunur ve bir filtrasyon süreci ile çıkarılabilir. Daha sonra laktoz kristalleştirilir ve ezilir. Granül boyutları elek ile ayrılır. Foodcom, İş Ortaklarına çeşitli uygulamalar için uygun farklı parçacık boyutları sağlayabilir. Laktoz, hafif tadı, beyaz rengi ve düşük kalori içeriği nedeniyle gıda ve yem için en iyi süt bileşenlerinden biridir. Uygun fiyatı, düşük higroskopik özellikleri ve su çözünürlüğü, popülaritesine katkıda bulunur. Laktoz, hamur işleri, şekerlemeler ve çikolata üretiminde lezzet artırıcı ve tatlandırıcı olarak kullanılabilir. Laktoz, farmasötik ve besin kullanımı için önemli bir bileşendir.
Laktoz

Laktoz

Laktoz, yiyecek ve yem uygulamaları için en iyi süt bileşenlerinden biridir; çünkü hafif tadı, beyaz rengi ve düşük kalori içeriği ile dikkat çeker. Karlılığı, düşük higroskopisite ve su içinde çözünürlük, popülaritesine katkıda bulunur. Laktoz, pasta, şekerleme ve çikolata üretiminde tat artırıcı ve tatlandırıcı olarak kullanılabilir. Laktoz, farmasötik ve beslenme alanında önemli bir bileşendir.
Sitrik asit

Sitrik asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya üretiminin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve en çok Aspergillus niger türü mikroorganizmalar kullanılarak yapılan fermantasyona dayanır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağın ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrat sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.
Sitrik Asit

Sitrik Asit

Sitrik asit, narenciye meyvelerinde doğal olarak bulunur, ancak aynı zamanda üretilebilir. Endüstriyel sitrik asit, esasen fermantasyon veya kimyasal reaksiyon yoluyla üretilir. Bu son yöntem, dünya genelindeki üretimin yaklaşık %90'ında kullanılmakta olup, enzimler ve mikroorganizma suşları ile fermantasyonu içermektedir; en yaygın olarak Aspergillus niger kullanılır. Sitrik asit, emülsiyonları stabilize etme yeteneğine sahiptir ve yağların ayrılmasını önler. Nihai ürün, anhidrit sitrik asit olarak toz veya granül formunda mevcuttur.